در نشست همکاری مشترک: انعقاد تفاهم‌ نامه همکاری بین مرکز مطالعات راهبردی فراجا و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مرکز مطالعات راهبردی فراجا تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند.

 به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در روزدوشنبه 27 شهریور ۱۴۰۲، سردار دکتر لطفعلی بختیاری، رئیس مرکز مطالعات راهبردی فراجا به همراه هیأت همراه از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بازدید به عمل آوردند. همچنین در ادامه، نشستی با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین استاد نجف لک‌زایی و روسای پژوهشکده ها ، مدیران ادارات و مراکز پژوهشگاه برگزار شد.

  در ابتدای جلسه، حجه الاسلام و المسلمین استاد لک زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ضمن خیر مقدم به میهمانان جهت حضور در پژوهشگاه، اشاره کوتاهی به مجموعه فعالیت های علمی و پژوهشی و سیاست ها و راهبردهای پژوهشگاه داشتند و اعلان آمادگی خویش را  نسبت به همکاری بین پژوهشگاه و مرکز مطالعات راهبردی فراجا بیان داشتند.

                                         

در ادامه، سردار بختیاری، ضمن تشکر و قدردانی از دعوت و حضور در پژوهشگاه و ابزار خرسندی از مجموعه فعالیت های علمی و پژوهشی پژوهشگاه، به معرفی مرکز مطالعات راهبردی فراجا پرداختند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی فراجا با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص نیروهای مسلح باید مدیریت آن به صورت کلان و راهبردی و آینده پژوهانه باشد. مسئولیت اصلی این مراکز، تدوین اسناد راهبردی این سازمان ها است. یعنی ماموریت دارند که اسناد راهبردی بخشی، موضوعی و کلان نیروهای انتظامی را تدوین کنند بنابراین در مرکز راهبردی فراجا یکی از مهم ترین مسئولیت ها تنظیم اسناد راهبردی است.

وی افزود: فراجا با توجه به پیچیدگی در ماموریتش تنها سازمان پلیسی در جهان است که با این حجم ماموریتی که در حال انجام است دارای یک سازمان بسیار پیچیده ای و ماموریت های گوناگونی است لذا برای اداره چنین سازمانی و برای طراحی آینده پژوهانه و آینده نگری چنین سازمانی، فراجا مسئولیت پیدا کرده است که اسناد راهبردی را تدوین و تنظیم کند.

بختیاری در پایان افزود، فراجا همچنین برای موضوعات مختلف همچون: مبارزه با سرقت، کاهش تصادفات، اشراف اطلاعاتی، حوزه دیپلماسی، امنیتی و انتظامی، اسنادی را در حال تولید است.

ایشان همچنین یادآور شدند که: تدوین مکتب امنیتی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ؛ تدوین طرح های تحولی  و کمک به استقرار و پیاده سازی طرح های تحولی؛ مسئولیت تحلیل محیط ملی؛ نظارت کلان بر جهت گیری های فراجا در حوزه های مختلف و مشاوره فکری به فرمانده کل فراجا ، از جمله مسئولیت های  مرکز راهبری فراجا می باشد.

                                                 
                                                          

در پایان تفاهم نامه ای بین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مرکز مطالعات راهبردی فراجا  توسط رؤسای دو مجموعه امضا شد.

منبع: روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کلمات کليدي
تفاهم نامه
 
امتیاز دهی
 
 


مطالب مرتبط

پربازدید ترین مطالب
[Part_Lang]
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 289
Guest (PortalGuest)

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي - دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
مجری سایت : شرکت سیگما