توسط حجت‌الاسلام والمسلمین یوسفی‌مقدم صورت گرفت: ارائه گزارش از برنامه مطالعات نظام سازی رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن در یک‌صد و دوازدهمین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی، گزارشی از برنامه مطالعات نظام‌سازی ارائه داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا (پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ) به نقل از  پرتال جامع علوم و معارف قرآن در یک‌صد و دوازدهمین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی که در دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که به‌صورت وبیناری برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفی مقدم به ارائه گزارشی از برنامه مطالعات نظام‌سازی پرداخت.
در بخشی از این جلسه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفی مقدم، رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با تأکید بر اهمیت جایگاه حفظ قرآن کریم و تحقق سند مربوطه آن گفت: بهتر است که یک نشست علمی بگذارید و این بحث را مطرح کنید تا در هر جلسه‌ای ماهیت آن مورد سؤال قرار نگیرد. مسئله حفظ قرآن چیزی است که از صدر اسلام مورد توجه بوده است. چراکه در صدر اسلام، قرآن کریم به دلیل خط کوفی بدون اعراب بود و نیز چون انتقال پیام آن تنها از طریق خط ممکن نبود، پشتوانه صیانت از قرآن حفظ آن بوده است. افزون بر آن در طول تاریخ فقیهان بر حفظ قرآن در حد تواتر برای انتقال قرآن متواتر به نسل‌های بعدی تاکید داشته اند. به همین دلیل باید مسئله حفظ مورد توجه قرار گیرد. 

وی ادامه داد: موضوع بعدی مرجعیت علمی قرآن، قرآن کریم است. منشور مرجعیت علمی قرآن کریم در دفتر تبلیغات اسلامی به تصویب رسیده است و درخواست دارم این سند را در صحن مجمع که بازوی مشورتی شورای توسعه است به بحث بگذارید. به‌زودی آن منشور به شورای توسعه ارسال خواهد شد. این سند می‌تواند سند مرجعیت علمی قرآن در سطح ملی و فراملی باشد.
 
منبع: اخبار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
کلمات کليدي
اخبار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن, جت الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفی مقدم
 
امتیاز دهی
 
 

[Part_Lang]
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 187
Guest (PortalGuest)

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي - دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
مجری سایت : شرکت سیگما