در دیدار با مدیران همایش ملی مقاومت اسلامی

آیت‌الله علوی گرگانی: روحانیت نسبت به ضد ارزش‌ها ساکت نماند

آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی از مراجع تقلید گفت: روحانیت نباید نسبت به مسائل ضد ارزشی و فساد ساکت بنشیند، باید به میدان بیاید و به مسئولان تذکر دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکا روز چهارشنبه ، وی در دیدار  با مدیران  همایش ملی مقاومت اسلامی پژوهشکده قرآن و معارف اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی افزود:
امروز افرادی در جامعه به‌راحتی ارزش‌های اخلاقی را زیر پا می‌گذارند و اصلاً ارزشی برای مسائل دینی قائل نیستند. این‌ها مشکلات جامعه است.
وی ادامه داد: چه شده است جامعه گرفتار این وضع نامناسب فرهنگی و ارزشی شده، این‌ها نگرانی‌های جامعه است.
آیت‌الله علوی گرگانی اظهار داشت: امروز بعضی با مقدسات دینی بازی می‌کنند. اشکال کار در کجا است؟ مهم‌ترین اشکال عدم حرکت به‌موقع حوزه و روحانیت است.
وی در ادامه گفت: قرآن کریم بر مساله مقاومت تأکید کرده است ولی آنچه آسیب در این بحث است، عمل به مباحث مقاومت است.

این مرجع تقلید اضافه کرد: درباره مقاومت حرف‌های زیادی زده‌شده است، اما در عمل چه کرده‌ایم
گزارش تصویری را مشاهده کنید
منبع:اختصاصي ايسكا
عكس هاي مرتبط :
كلمات كليدي : همایش مقاومت اسلامی , آیت الله علوی گرگانی , جت الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفی مقدم , اخبار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن

تاریخ خبر: 1398/4/20 پنجشنبه
تعداد بازدید کل: 1273 تعداد بازدید امروز: 3