دهه مهدویت
مهدویت زمینه همدلی و همیاری
دهه مهدویت در هر سال یادآور این مطلب اعتقادی است که خداوند از باب لطف و حکمت بشر را رها نکرده و او را همواره هدایت کرده است.
به عبارت دیگر ارتباط بشر با آسمان قطع نشده و غیبت امام زمان ع مانع از این ارتباط نیست. چرا که او موجود، حاضر و ناظر بر ما و حوادث روزگار است گر چه از دیدگان ما مخفی است. از سوی دیگر توجه به این امر، روح امید و آرامش را در وجود ما زنده و تقویت می کند. و این نیز دوای بخش بزرگی از مشکلات و بیماری های روانی افراد جامعه هست. از سوی سوم وظیفه ما را در شناخت و معرفت بیشتر و نیز اطاعت محض از آن حضرت و آمادگی برای یاری وی که همان یاری دین خداست مشخص و نمایان می¬سازد. اما دهه مهدویت سال 98 با توجه به سیل اخیر که خسارات زیادی را به همراه داشت و بسیاری از هموطنان را گرفتار کرد، دهه همیاری و کمک به معتقدین و یاران زمینه ساز ظهور حضرت مهدی عج است. قطعا رضایت امام در کمک و همدلی با این افراد است.

کلمات کليدي
اخبارپژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی پژوهشگاه