نامزد دریافت جایزه پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی

پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی، پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی؛ نامزد دریافت جایزه در بخش دسترسی به اطلاعات و دانش اجلاس جهانی سران جامعه اطلاعاتی WSIS2019شد.
اجلاس جهانی سران درباره جامعه اطلاعاتی (World Summit on the Information Society) توسط اتحادیه جهانی مخابرات با پشتیبانی سازمان ملل متحد در موضوع فناوری اطلاعات، ارتباطات و جامعه اطلاعاتی (ITU) از هشتم تا دوازدهم آوریل 2019، مطابق 19 تا 23 فروردین 1398 در شهر ژنو پایتخت سوئیس برگزار می‌گردد.
در این اجلاسیه که با حضور وزرای مخابرات، فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورها، تشکیل می‌شود، شرکت‌های نرم‌افزاری یکی از تولیدات خود را به این جشنواره معرفی کرده و طی سه مرحله داوری، آثار به جشنواره نهایی راه پیدا می‌کنند.
پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی به آدرس thesaurus.isca.ac.ir با سه بخش اصطلاح‌نامه، فرهنگ‌نامه و نمایه‌سازی سامانه‌ای جامع برای مدیریت، سازماندهی و بازیابی بهینه اطلاعات در حوزه‌های علوم اسلامی است. بخش اصطلاح‌نامه شامل اصطلاحات سازمان‌یافته براساس روابط میان مفاهیم حوزه‌های علوم اسلامی است. بخش فرهنگ‌نامه به تشریح اصطلاحات در قالب چکیده مقالات تخصصی می‌پردازد. در بخش نمایه‌سازی پایگاه، منابع حوزه‌های علوم اسلامی با استفاده از اصطلاحات سازمان‌یافته نمایه و سازمان دهی می‌شوند. همچنین این پایگاه امکان جستجو و بازیابی شبکه ارتباطی اصطلاحات و تمامی اطلاعات سازماندهی شده مرتبط با آن ها را فراهم می کند که موفق شد به عنوان یکی از نامزدهای دریافت جایزه در بخش دسترسی به اطلاعات و دانش راه یابد.
علاقه مندان در مرحله دوم داوری که تا تاریخ 13 بهمن 1397 در جریان است با ثبت نام در سایت جایزه WSIS از طریق لینک زیر به پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی رای دهند.

برای دریافت راهنمای رأی دادن فایل راهنما را دانلود نمایید.
منبع:

تاریخ خبر: 1397/10/17 دوشنبه