پژوهشی در عرفان حلقه
پژوهشکده اسلام تمدنی پژوهشی در عرفان حلقه و انرژی درمان این کتاب حاصل دو پژوهش عمدتاً میدانی و متمایز از هم است. پژوهش اول در مورد گروه عرفان حلقه صورت گرفته و پژوهش دوم پدیدۀ انرژی‌درمانی را مورد مطالعه قرار داده است. در هر دو مورد، قبل از انجام پژوهش، برای آشنایی با موضوع مورد مطالعه، اطلاعاتی مختصر و در عین حال جامع عرضه شده تا خواننده اجمالاً با مطالب مطرح در منابع مربوط و موجود آشنا باشد. بعد از طرح مطالب مهم موجود در کتاب‌ها و منابع، یافته‌های پژوهش میدانی ارائه گردیده است. این مطالب نسبت به عرفان حلقه توصیف وضعیت و شرایط موجود در گروه و کلاس و تبیین علل ورود افراد به این گروه است، ولی نسبت به انرژی‌درمانی فقط توصیف می‌باشد. برای این پژوهش از مصاحبه‌های عمیق و کدگذاری متن آ‌نها استفاده شده است.

نویسنده: محمد مسعود سعیدی

تهیه: پژوهشکده اسلام تمدنی