شماره 30 فصلنامه علمی ـ پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی»
به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شماره 30 فصلنامه علمی ـ پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» منتشر شد  سی‌امین شماره فصلنامه علمی – پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا( پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)، سی‌امین شماره فصلنامه علمی – پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» مربوط به پاییز 1399 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرسhttp: jiss.isca.ac.ir نمایه گردید.

«بازتاب فطرت در نظریه فرهنگی آیت‌الله جوادی‌آملی» نوشته سید‌عباس ‌حسینی، حمید‌ پارسانیا و کریم خان‌محمدی؛
«بررسی اقتدار در آموزش‌‌های اخلاقی نهج‌البلاغه» اثر محمود شیخ‌الاسلامی، حمیده مخلصی، سیدحسن بطحایی و یدالله دادجو؛
«شخصیت‌شناسیِ مخاطب در فرایند ارتباطی رسول اکرم (ص)» به قلم مرتضی دادور آلانق، محمدحسین دانش‌کیا از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «حضور و ظهور زن در جامعه از نگاه آیات و روایات» نوشته سیدمحسن میرباقری و مریم کلانتری؛
«مفهوم فرهنگی اجتماعی کودکی از دیدگاه قرآن» اثر عماد افروغ، کریم خان‌محمدی و محسن ربانی؛
« نقش شبکه‌ اجتماعی اینستاگرام در بازتولید فرهنگ دینی در میان جوانان ایرانی» به قلم یاور علیپور ملاباشی، علی جعفری و شهنار هاشمی؛
«پیش‌بینی کارآمدی خانواده از طریق ابعاد سبک زندگی اسلامی در فرهنگیان شهر قاین» نوشته احمد موحد،  زهره عباسی و احمد اکبرزاده از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه اسلام و مطالعات اجتماعی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی؛ سامانه نشریه: jiss.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه می‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کلمات کليدي
اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی, فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی, اخبار پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی