جوایز و افتخارات؛

کتاب «تصحیح و منبع‌شناسی کتاب الملهوف» تندیس جشنواره کتاب سال عاشورا را دریافت کرد

پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی(ایسکا): کتاب «تصحیح و منبع‌شناسی کتاب الملهوف» نوشته حجت الاسلام والمسلمین مصطفی صادقی عضو هیأت علمی پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی موفق به اخذ تندیس جشنواره کتاب سال عاشورا گردید.

دومین دوره کتاب سال عاشورا از سوی بنیاد دعبل روز سه شنبه 14/6/96 در محل یادمان شهدای هفتم تیر در سرچشمه تهران برگزار شد. در این جشنواره دوسالانه، 243 اثر در محورهای مختلف پژوهشی، تاریخ و فرهنگ، گروه هنر، شعر و ادب، ادبیات کودکان، تعزیه و ادبیات نمایشی جمع‌آوری شده که 41 اثر آنها به مرحله نهایی راه یافته است.
دومین دوره کتاب سال عاشورا  از سوی بنیاد دعبل روز سه شنبه 14/6/96 در محل یادمان شهدای هفتم تیر در سرچشمه تهران برگزار شد.
در این جشنواره دو سالانه، 243 اثر در محورهای مختلف پژوهشی، تاریخ و فرهنگ، گروه هنر، شعر و ادب، ادبیات کودکان، تعزیه و ادبیات نمایشی جمع‌آوری شده که 41 اثر آنها به مرحله نهایی راه یافته است. از این مجموعه در مرحله نهایی، 7 اثر برگزیده و 7 اثر شایسته تقدیر شد. به آثار برگزیده تندیس جشنواره تقدیم شد.
از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی کتاب تصحیح و منبع‌شناسی کتاب الملهوف نوشته مصطفی صادقی و تهیه شده در پژوهشکده تاریخ و سیره اهل‌بیت(ع) موفق به اخذ تندیس این جشنواره گردید.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

11:251396/6/20